KIRIKKALE / MERKEZ - MKE ANAOKULU

30 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili düşülerek hesaplanmıştır.

DERS SAAT ÜCRETİ 17,84 TL

Ağu

OKULUMUZ ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İHALESİ 01/09/2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLUP OKUL SERVİS ARAÇLARININ ÇALIŞTIRILMASI İLE İLGİLİ TİP  ŞARTNAME AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

2023-2024 Eğitim Öğretim yıllarında geçerli olmak üzere 1 (bir) eğitim yılı için Kırıkkale Merkez MKE AnaokuluTaşımacıyı Tespit  Komisyonu olarak, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinin 5. maddesi 3. fıkrası ve  7. maddesi uyarınca ´Okul Servis Taşıması İşi´ ihalesi 01.09.2023 tarihinde Saat: 10:00´da Kırıkkale Merkez MKE Anaokulunda yapılacaktır. İhaleye katılma şartnamesi ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Şartname dosyası Okul Müdürlüğü´nden ücretsiz teslim alınabilecektir. Uygun koşulları taşıyan ve istenen belgeleri hazırlayan iştirakçiler Açık Teklif İletme Usulü ile tekliflerini okul ''Taşımacıyı Tespit Komisyonuna'' 01/09/2023 Cuma günü Saat 09:00 ´a kadar  teslim etmeleri gerekmektedir.

Serkan KAPLAN

Taşımacıya Tespit Komisyonu Başkanı

Okul Aile Birliği Hesap Numaramız Değişmiştir.

May

MKE Kurum Personeli 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci kayıtları 1-30 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.