KIRIKKALE / MERKEZ - MKE ANAOKULU

Mrt

AKRAN ZORBALIĞINI ÖNLEMEDE ANNE BABALAR NELER YAPABİLİR konulu veli seminerine tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

Ock

Rehberlik ve Psikolojik danışmanımız Sema ŞİMŞEK tarafından gerçekleştirilecek olan veli seminerimizin bu ay ki konusu SINIR KOYMA.Faydalı olacağına inandığımızı bu seminerimize tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

Ock

Sayın Velilerimiz;

Çocuk kulübü yönerge hükümlerine göre  2023-2024 Eğitim  -Öğretim yılı 1.Dönem için hesaplanan bir etkinlik saat ücreti 17,84 tür. Günlük ücret 107 TL olarak hesaplanmaktadır.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Ocak ayında maaş katsayılarının değişmesinden dolayı etkinlik saat ücretinde güncelleme yapılmıştır. Çocuk kulübü yönetim kurulu kararı ile bir ders ( etkinlik ) saat ücreti 26 TL  ( yirmialtı lira) olarak belirlenmiştir.Günlük ders saat ücreti 156 (yüzellialtılira)dır.

Kas

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Sema Şimşek tarafından sunulacak olan Çocuklarda Teknoloji Bağımlılığı seminerine tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.